WELKOM bij EQUIPAGE De DELFT !


Equipage De Delft is een vereniging die zich ten doel stelt om op authentieke wijze alle aspecten weer te geven van het leven van de bemanning van ’s-Lands Schip van Oorlog “DELFT” ten tijde van de Zeeslag bij Kamperduin (11 okt. 1797). Lees meer...

MONSTER AAN!

BIJ 's~LANDS SCHIP

VAN OORLOG de 'DELFT!

Of volg ons via:

Equipage De Delft: slagvaardig naar de Vesting Bourtange van 3 tot en met 5 juni 2016

Bataafsche Mariniers en Bataafsch Scheepsvolk

Van 3 tot en met 5 juni 2016 zet Equipage De Delft koers naar de Vesting Bourtange (Groningen). Hier zullen zij deelnemen aan de Slag om Bourtange. De Mariniers, zullen samen met het Scheepsvolk de Bataafsche eer verdedigen. Op een eiland in de vestinggracht zal de Equipage haar kampement opslaan.

Ook de Jol, waarmee geroeid en gezeild kan worden, zal ter versterking, in de wateren rond Bourtange ‘kruysen’.

Aan het evenement zullen verenigingen deelnemen die zijn aangesloten bij de Napoleontische Associatie der Nederlanden (NAN); daarnaast zullen verenigingen uit het buitenland deelnemen.