WELKOM bij EQUIPAGE De DELFT !


Equipage De Delft is een vereniging die zich ten doel stelt om op authentieke wijze alle aspecten weer te geven van het leven van de bemanning van ’s-Lands Schip van Oorlog “DELFT” ten tijde van de Zeeslag bij Kamperduin (11 okt. 1797). Lees meer...

MONSTER AAN!

BIJ 's~LANDS SCHIP

VAN OORLOG de 'DELFT!

Of volg ons via:

Nieuwe website

Posted on 30 augustus 2013 by Admin - Categorized in: Promotie

Welkom op de nieuwe website van Equipage de Delft. Onze nieuwe website is makkelijker te onderhouden door onze leden waardoor u nog meer op de hoogte kunt zijn van: Nieuws, evenementen, onderzoeken en nieuwe foto’s. Bent u per toeval gestuit op oude brieven of verslagen over de marine uit omstreeks 1795 / 1810? Dan hopen wij graag dat u ons kunt helpen om deze site te helpen opbouwen naar een grootschalige database over onze ‘Bataafse’ maritieme geschiedenis!

Equipage de Delft heeft afgelopen twee jaar, diverse keren mensen ten woord gestaan met hun vragen over hun voorvaderen tijdens de ‘Slag bij Kamperduin‘ en/of hun functie binnen de marine. Denk hierbij aan functies aan boord van de marineschepen, en monsterrollen. Heeft u een vraag of heeft u interessante informatie om met ons te delen? Schroom dan vooral niet en neem contact met ons op via info@equipage-dedelft.nl of vul het contactformulier in op de contactpagina.