WELKOM bij EQUIPAGE De DELFT !


Equipage De Delft is een vereniging die zich ten doel stelt om op authentieke wijze alle aspecten weer te geven van het leven van de bemanning van ’s-Lands Schip van Oorlog “DELFT” ten tijde van de Zeeslag bij Kamperduin (11 okt. 1797). Lees meer...

MONSTER AAN!

BIJ 's~LANDS SCHIP

VAN OORLOG de 'DELFT!

Of volg ons via:

Scheeps-ambachten tijdens Vestingdagen Hellevoetsluis op 20 en 21 augustus

Posted on 19 augustus 2022 by Admin - Categorized in: Evenementen
Equipage De Delft - Vestingdagen Hellevoetsluis

Bij Equipage De Delft zullen tijdens de Vestingdagen Hellevoetsluis, op zaterdag 20 en zondag 21 augustus, scheeps-ambachten te zien zijn. Ook kan men het historisch ingerichte “Bomvrije Logies” (een buskruitmagazijn uit 1857) bekijken.

Van 10.00 tot 17.00 uur is historische maritieme uitbeelding te zien bij het “Bomvrije Logies” (ook “Bomvrij Hospitaal” genoemd), op het Unie-Bolwerk, Opzoomerlaan 82 (achter Theater de Twee Hondjes).