WELKOM bij EQUIPAGE De DELFT !


Equipage De Delft is een vereniging die zich ten doel stelt om op authentieke wijze alle aspecten weer te geven van het leven van de bemanning van ’s-Lands Schip van Oorlog “DELFT” ten tijde van de Zeeslag bij Kamperduin (11 okt. 1797). Lees meer...

MONSTER AAN!

BIJ 's~LANDS SCHIP

VAN OORLOG de 'DELFT!

Of volg ons via:

VESTINGCODE HELLEVOETSLUIS

Posted on 17 juni 2022 by Admin - Categorized in: Evenementen, Promotie
Vestingcode Hellevoetsluis - Equipage De Delft - 400 jaar haven Hellevoetsluis

Zaterdag 18 juni zullen in de Vesting Hellevoetsluis op ongeveer 20 plaatsen gratis voorstellingen plaatsvinden.Bezoek dansers, zangers, koren, musicalsterren, acts, kunstenaars schrijvers, popzangeressen, musici en toneelspelers ….. en natuurlijk ook de re-enactors van Equipage De Delft !

Bij Equipage De Delft worden (sterke) waargebeurde zeemansverhalen verteld door het ‘scheepsvolk’ die het ‘echt hebben meegemaakt’: in het “Bomvrije Logies” (Bomvrij Hospitaal) op het Unie-Bolwerk (gelegen achter het cultuurhuis aan de Opzoomerlaan).

Kom van 13.00 tot 17.00 uur kijken en luisteren naar de zeemansverhalen ! En bekijk gelijk het “Bomvrije Logies”, dat 165 jaar geleden, in 1857, als buskruitmagazijn werd gebouwd.