WELKOM bij EQUIPAGE De DELFT !


Equipage De Delft is een vereniging die zich ten doel stelt om op authentieke wijze alle aspecten weer te geven van het leven van de bemanning van ’s-Lands Schip van Oorlog “DELFT” ten tijde van de Zeeslag bij Kamperduin (11 okt. 1797). Lees meer...

MONSTER AAN!

BIJ 's~LANDS SCHIP

VAN OORLOG de 'DELFT!

Of volg ons via:

GARNIZOENS-WEEKEND IN HELLEVOETSLUIS (14 en 15 mei)

Posted on 24 april 2022 by Admin - Categorized in: Evenementen, Promotie
Equipage De Delft Vesting Hellevoetsluis - Garnizoensweekend Mariniers - re-enactment 400 jaar Haven Hellevoetsluis afbeelding vk

Trainingsweekend

Op zaterdag 14 en zondag 15 mei 2022 zal Equipage De Delft een trainingsweekend houden op het Unie-Bolwerk en in de Vesting Hellevoetsluis.

Mariniers en ‘Scheepsvolk’ van Equipage De Delft zullen exerceren met de musketten en van een bevriende vereniging zullen Britse ‘Marines’ aanwezig zijn. Bij het ‘Bomvrije Logies’ (ook ‘Bomvrij Hospitaal’ genoemd) zal een kampement anno 1800 worden opgebouwd.

Geïnteresseerden kunnen meedoen

Tijdens het trainingsweekend op 14 en 15 mei bestaat de mogelijkheid voor geïnteresseerden om deel te nemen aan de exercities en het soldatenleven. Volwassenen en jongeren vanaf 14 jaar zijn welkom.

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Ervaring is niet nodig. De vereniging zorgt voor uniformen. Belangstellenden kunnen zich opgeven via email: info@equipage-dedelft.nl (website: www.equipage-dedelft.nl).

Equipage-De-Delft-Vesting-Hellevoetsluis-Garnizoensweekend-Mariniers-re-enactment-400-jaar-Haven-Hellevoetsluis-ErHo