WELKOM bij EQUIPAGE De DELFT !


Equipage De Delft is een vereniging die zich ten doel stelt om op authentieke wijze alle aspecten weer te geven van het leven van de bemanning van ’s-Lands Schip van Oorlog “DELFT” ten tijde van de Zeeslag bij Kamperduin (11 okt. 1797). Lees meer...

MONSTER AAN!

BIJ 's~LANDS SCHIP

VAN OORLOG de 'DELFT!

Of volg ons via:

“Het verhaal van Nederland”

Posted on 30 maart 2022 by Admin - Categorized in: Evenementen
Equipage De Delft Hellevoetsluis - bij Burcht te Leiden opnames Het Verhaal van Nederland NPO

Equipage De Delft werkte mee aan serie NPO

Equipage De Delft werkte mee aan twee afleveringen van “Het verhaal van Nederland” van de NPO. Deze afleveringen, ‘7. Kapers en Kooplui’ (17e eeuw) en ‘8. Patriotten en Prinsgezinden’ (18e eeuw), waren onlangs te zien bij NPO1.