WELKOM bij EQUIPAGE De DELFT !


Equipage De Delft is een vereniging die zich ten doel stelt om op authentieke wijze alle aspecten weer te geven van het leven van de bemanning van ’s-Lands Schip van Oorlog “DELFT” ten tijde van de Zeeslag bij Kamperduin (11 okt. 1797). Lees meer...

MONSTER AAN!

BIJ 's~LANDS SCHIP

VAN OORLOG de 'DELFT!

Of volg ons via:

Ben je geïnteresseerd in maritieme historie, actie en avontuur ?

Posted on 17 februari 2022 by Admin - Categorized in: Evenementen
Equipage De Delft Vesting Hellevoetsluis - levende historie Marine Korps Mariniers - Fortresse Holland

Monster aan als ‘Marinier of ‘Matroos’ bij de historische marine! Volwassenen en jongeren van 14 jaar en ouder zijn van harte welkom om de historie zelf te beleven. 

Kom eens kijken in het ‘Bomvrije Logies’, historisch buskruitmagazijn uit 1857. Dat kan meestal op zaterdagen.

(Op zaterdagen tussen 10.00 en circa 13.00 uur zijn er meestal leden aanwezig en kunt u een kijkje komen nemen; is er niemand aanwezig, dan is de kans groot dat men in het Droogdok Jan Blanken is om te werken aan de renovatie van de historische Capiteyns-Chaloupe of Marinesloep of dat er elders een evenement wordt gehouden waar de leden aanwezig zijn; in dat geval is het ‘Bomvrije Logies’ tot onze spijt niet te bezichtigen).

Equipage De Delft is gevestigd in het ‘Bomvrije Logies’, gelegen op het Unie-Bolwerk in de Vesting Hellevoetsluis (gelegen achter de bibliotheek/ het theater, Opzoomerlaan 106).