WELKOM bij EQUIPAGE De DELFT !


Equipage De Delft is een vereniging die zich ten doel stelt om op authentieke wijze alle aspecten weer te geven van het leven van de bemanning van ’s-Lands Schip van Oorlog “DELFT” ten tijde van de Zeeslag bij Kamperduin (11 okt. 1797). Lees meer...

MONSTER AAN!

BIJ 's~LANDS SCHIP

VAN OORLOG de 'DELFT!

Of volg ons via:

Naar Hattem voor filmopnames

Posted on 13 december 2020 by Admin - Categorized in: 1588-1795 ~ Republiek der Verenigde Nederlanden, Evenementen
Equipage De Delft Hellevoetsluis - in Hattem NPO - Vrijheidsboom - Patriotten - Bataafse Republiek 1795

Voor filmopnames voor een documentaire van de NPO werd de ‘Vryheidsboom’ van Hellevoetsluis naar Hattem (Gld.) gebracht. Ook leden van Equipage De Delft reisden af naar het pittoreske Hattem voor opnames. Andere re-enactors en acteurs waren eveneens naar het ‘stadje van Anton Pieck’ gekomen.

Ter plaatse werden de laatste versieringen aangebracht, zodat de ‘Vryheidsboom’ tijdens de filmopnames er fraai zou uitzien. En natuurlijk tussen de filmopnames door, even een foto met de ‘Bataafsche soldaten’ van Equipage De Delft …..

Zie facebook voor meer foto’s: