WELKOM bij EQUIPAGE De DELFT !


Equipage De Delft is een vereniging die zich ten doel stelt om op authentieke wijze alle aspecten weer te geven van het leven van de bemanning van ’s-Lands Schip van Oorlog “DELFT” ten tijde van de Zeeslag bij Kamperduin (11 okt. 1797). Lees meer...

MONSTER AAN!

BIJ 's~LANDS SCHIP

VAN OORLOG de 'DELFT!

Of volg ons via:

Open Monumentendag zaterdag 12 september: KOM KIJKEN IN ’t ‘BOMVRIJE LOGIES’ IN HELLEVOETSLUIS

Posted on 8 september 2020 by Admin - Categorized in: Evenementen
Filmpje Equipage De Delft - Bomvrije Logies Hellevoetsluis 2020

Filmpje:

Zie het promofilmpje vervaardigd door Bertine Graphics, via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=pMfdUPQ2Hig

Het komende weekend is het opnieuw mogelijk om het ‘Bomvrije Logies’ uit 1857 van binnen te bekijken in het kader van Open Monumentendag 2020. Het is in begin 19e-eeuwse stijl ingericht.

Authentieke sfeer
Er zal dan geen kampement zijn en er wordt niet met musketten geschoten, maar het is zeker de moeite waard om de authentieke sfeer in het gebouw ’te proeven’.
Van 10.00 tot 16.00 uur bent u welkom. Het aantal bezoekers binnen is beperkt maar ook buiten op het grasveld zijn demonstraties in enkele authentieke ambachten te geven (mits het weer dit toelaat).

Buskruitmagazijn

Equipage De Delft is gevestigd in het ‘Bomvrije Logies’ (anno 1857 gebouwd als buskruitmagazijn) in de Vesting Hellevoetsluis, Opzoomerlaan 82 (achter Opzoomerlaan 106, gebouw De Veste / Theater Twee Hondjes).